El Blog

 
 

Calendario

<<   November 2006  >>
SMTWTFS
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30   

Categorías

Archivos

Sindicación

Enlaces

Alojado en
ZoomBlog
 

Merda o casualitat

Por Kevin - November 3rd, 2006, 1:33, Categoría: General

Després de la ressaca de castanyes, moniatos (amb "m" o "b", això ho podem discutir n'altre dia) i panellets (que no en vaig menjar cap, però vaig llegir moltes receptes..), i del mal de ventre associat, avui m'he recordat d'una anècdota divertida (per dir algo) de l'altre dia:

Estava al Què de Què (rebatejat pels bombers com el Super-Què) veient el Chelsea-Barça (si, amb el Chelsea a davant, ja fa més dies), i ja estava perdent el Barça 1-0, quan la tempesta ja estava sobre Sabadell, i va començar a ploure fort i a llampegar. No sé si va ser un llamp, l'aigua, el vent o què, però la imatge del partit va desaparèixer de les pantalles (tenen 2 teles, perquè ho puguis veure des de tots els racons) que es van quedar en negre (i el paio del bar, en blanc). No havia marxat la llum, només algun problema amb la parabòlica o la senyal del satèlit; el noi del bar va agafar el mando, i es va disposar a fer zaping, per comprovar si funcionaven els altres canals, i no se li acudeix que triar TV3 i treure-ho 2 segons després, la imatge arribava bé, devien fer una sèrie o una peli, i a l'actor només li va donar temps per dir una paraula, el bar estava en silenci, a l'expectativa, i tots vam poder escoltar la paraula: "MERDA !!!".

El Barça perdent, plovent fort a fora, i sense poder veure el partit per la tele... la paraula, de tons marrons, i olors desagradables, no podia venir més ben posada. Amb la situació, no hi va haver ningú del bar a qui no se li escapés el somriure en aquell moment.

La imatge va tornar, el Barça va perdre aquell partit (la primera vegada que veig perdre el Barça en aquell bar, i porto 3 anys anant-hi sovint), i sembla que "la paraula" va acompanyant als culés encara.. Merda de casualitat!!!

Blog alojado en ZoomBlog.com